De grote verbouwing

De grote verbouwing

Tot nu is 2017 niet alleen het jaar dat 18th Century zijn 2-jarige bestaan viert maar ook het jaar waarin is verbouwd en uitgebreid. De showroom van 18th Century is flink onder handen genomen en er zijn extra ruimtes gecreëerd zodat er meer plaats is om een groter assortiment tentoon te stellen. Onze buren gingen namelijk naar een andere locatie wat ons de mogelijkheid gaf uit te breiden. Na wat bloed zweet en tranen hebben we 2 gedeeltes toegevoegd aan de winkel van 18th Century.

      

Het nieuwe gedeelte van 18th Century bestaat nu voornamelijk uit industriële lampen, lockerkasten en werkbanken. Door de uitbreiding en verplaatsing van grotere producten blijft er in het voorste gedeelte meer plek over voor onze wagontafels, stoelen, settingen en unieke stukken.

       

Naast de verbouwing van 18th Century is ook een nieuwe winkel geopend genaamd Urban Modern. Vanuit 18th Century is een doorgang gecreëerd naar de nieuwe buurwinkel. Urban Modern is gespecialiseerd in vintage design met een Mid-Century en Contemporary stijl. Beide winkels hebben hun eigen visie en identiteit, soorten producten en aankleding.

       

Onze voorliefde voor unieke producten is in beide winkels goed te zien. Zeg nu zelf, als je een designer stoel koopt waarvan het ontwerp al 50 jaar oud is, dan wil je het liefst toch ook een van die eerste exemplaren? Bij Urban Modern in ieder geval wel!!

Urban Modern is sinds donderdag 17 augustus geopend, en is net als 18th Century iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Tot snel!!