Over ons

Over ons…

Urban Modern is een vintage design meubelwinkel gevestigd in Amstenrade (Limburg). De liefde voor vintage inrichting is bij de oprichter Aaron van de Kleut begonnen bij zoektochten naar invulling van eigen interieur. Bij het vinden van unieke meubels is hij zich gaan verdiepen in de achtergrond en herkomst van deze meubels. Dit groeide al snel uit van hobby naar een onderneming dat bestaat uit zoektochten, netwerken, restaureren en verkopen van deze meubels.

Het aanbod van Urban Modern is sinds de oprichting steeds meer uitgebreid en bestaat voornamelijk uit vintage verlichting, kasten, tafels, stoelen en bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan oude fabriekslampen, medicijn of schoolkasten, verschillende soorten stoelen, krukken en fauteuils die een 2de leven krijgen in een woning of bedrijf. Daarbij is Urban Modern ook gespecialiseerd in origineel vintage design. Denk hierbij aan merken zoals Fritz Hansen, Louis Poulsen of Artifort.

Voorwaarden waaraan meubels of accessoires moeten voldoen voordat Urban Modern het aanbiedt is dat de producten authentiek, uniek of met de hand gemaakt moeten zijn. Daarbij worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd, gerestaureerd of omgebouwd in eigen werkplaats. Dit wordt vakkundig gedaan met alleen hoogwaardige materialen zodat de producten direct bruikbaar zijn in eigen inrichting of bedrijf. Deze producten kunnen worden bekeken en opgehaald in eigen showroom maar ondertussen is de onderneming zo gegroeid dat er geleverd wordt over de hele wereld aan bedrijven, interieurdesigners en particulieren.

Wilt u producten kort gebruiken als aankleding, voor een fotoshoot of etalage? Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens een kijkje nemen in onze showroom te Amstenrade (Limburg).

Er zijn geen producten