Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

18TH Century is ontstaan door een gezamenlijke hobby van Aaron en zijn vriendin Isis. Samen werden veel zondagen doorgebracht op antiekmarkten of rommelmarkten om bijzondere producten te scoren. De zoektochten werden steeds frequenter en intensiever en ze probeerden steeds vaker rechtstreeks bij oude gebouwen, boerderijen en fabrieken producten op te kopen. Vaak met succes!  Al snel lag de garage en woonkamer vol met industriële spullen die gerestaureerd moesten worden.

actueelfoto-3Met de voorliefde voor industriële, handgemaakte of bijzondere items werd in 2014 besloten om de uit de hand gelopen hobby om te zetten naar een winkel. Letterlijk van je hobby.. je werk maken dus 😉 Aaron besloot daarbij al snel om zijn carrière als timmerman op te zeggen om full time bezig te zijn met 18TH Century. Met ondersteuning van zijn broer Marijn is toen het concept 18TH Century uitgewerkt tot een daadwerkelijke winkel.

In 2015 was het dan eindelijk zover.. Het nieuwe logo van 18TH Century pronkte boven de nieuwe locatie in Amstenrade en de showroom was klaar voor opening. Na een succesvolle opening en na het eerste anderhalf jaar geopend te zijn kan gezegd worden dat de ontwikkeling van 18TH Century naar tevredenheid verloopt. Nu, ruim 1,5 jaar na opening wordt terug gekeken op een periode van hard werken, geweldige ervaringen en avonturen. Aaron voert in ieder geval elke dag zijn hobby met veel liefde en passie uit en probeert een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren op elk vlak!

Bij dezen een korte introductie van de mensen achter de schermen en het ontstaan van 18TH Century.
Bekijk ons aanbod online of bezoek ons eens snel op locatie in Amstenrade.

Groeten:

Aaron: Eigenaar, ofwel de man met baard die de winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag voor jullie opent. De overige dagen is hij “on the road” op zoek naar spullen of te vinden in de werkplaats!

Isis: Schrijft de blogs, af en toe in de winkel te vinden en smeert de boterhammen voor Aaron 😉

Marijn: De man op kantoor, te vinden achter de laptop. Ondersteunt bij al het design, reclame en media werk.

actueelfoto-2